Windows 7 in de Enterprise

In deze vijfdaagse Windows 7 cursus (MOC 6294) leert u alle details voor het kunnen beheren, configureren en administreren van Windows 7 desktops in de Enterprise. De cursus leidt op voor het 70-686 examen dat optioneel gedaan kan worden bij de daarvoor bestemde exameninstituten. De cursus bestaat uit veel practische oefeningen die gedaan kunnen worden na een theoretische uitleg. Er wordt gebruik gemaakt van onder Hyper-V werkende virtuele machines. Deze moeten op uw eigen laptops worden geinstalleerd. Ook kan gekozen worden voor het gebruiken van voorgeinstalleerde machines in de cloud. Voor een exacte beschrijving van de curusinhoud klikt u hier. De cursus kan indien gewenst ook gecomprimeerd of aangepast worden gegeven voor alleen die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat.

 

 

 

 

 

Deelnemers

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus een voorkennis of ervaring nodig van Windows 7 installatie en configuratie en enig begrip van Windows 2008R2 Server Active Directory.

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt.

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de drie dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 6 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 600,- per dagdeel.

MicrosoftASL&BiSL