Communicatie op de werkvloer

Deze 1 dags cursus richt zich in het bijzonder op het efficient communiceren in het veld van leidinggevenden, team- en projectmanagement. Hoe bereik je op efficiente en effectieve manier de directe medewerkers binnen het team, afdeling, of project. Welke principes bestaan er, en wanneer pas je een bepaalde methode of werkwijze toe. Voorop staat het op een meest doelmatige manier gebruik maken van je eigen moglijkheden om mensen in je directe omgeving  te benaderen, te informeren, en vooral mee te communiceren. Het is een zeer practische cursus door gebruik te maken van allerlei werkvormen en manieren om te communiceren. De voornaamste doelen zijn het mondeling communiceren, maar ook schriftelijke communicatie en eventueel ondersteunende activiteiten zullen in deze korte cursus aan de orde komen.

 

 

Deelnemers

Het aantal deelnemers is door het groepsproces minimaal 4 en maximaal 8 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen speciale voorkennis of ervaring nodig

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 800,- Er komen €15,-  per cursist  kosten bij voor handouts.

 

MicrosoftASL&BiSL