Train the Trainer

In deze 2 daagse training leer je de elementaire beginselen van het overdragen van informatie. We beginnen bij het presenteren van een eenvoudig onderwerp, waarbij de andere cursisten het publiek vormen. Via een korte efficiente terugkoppeling worden de doelen voor de overige cursustijd per cursist vastgesteld. Daarna zal iedere cursist werken aan een eigen leerlijn binnen deze 2 dagen. De rode draad is het op de meest effectieve manier bereiken van een doelgroep met cognitieve en/of affectieve overdracht van informatie. Hierbij zijn ook de aspecten van groepsprocessen, werkvormen, betrekken van cursisten, omgaan met moeilijke cursisten  belangrijke onderwerpen. Via persoonlijke reflectie en gsprekken wordt een intensieve en vooral veilige cursusomgeving gecreeerd. Een omgeving waar vooral fouten gemaakt kunnen worden waarbij we elkaar kunnen aanspreken op mogelijke verbeterpunten. Dat kan eenvoudig te maken hebben met spreekstijl, lichaamshouding, voorkomen of zelfverzekerdheid. Het zijn 2 intensieve cursusdagen die vooral bedoeld zijn voor trainers en cursusleiders die hun kennis en vaardigheden verder willen ontwikkelen of verbeteren.

 

 

Deelnemers

Het aantal deelnemers is door het groepsproces minimaal 4 en maximaal 8 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen speciale voorkennis of ervaring nodig

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 800,- Er komen €15,-  per cursist  kosten bij voor handouts.

 

MicrosoftASL&BiSL