ITIL V4

ITIL-V4
Foundation cursus

Een driedaagse cursus waarin u opgeleid wordt voor het ITL V4 examen. De cursus is geen specifieke examentraining maar een training om u alle 26 processen van ITIL V4 op conceptueel niveau te laten zien en ervaren.

Indien u alleen geinteresseerd bent in de behandeling van een aantal processen dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen dan in overleg met u een speciaal traject samenstellen. Afhankelijk van het aantal te behandelen processen wordt de training dan in minder dan 3 dagen afgerond.  Het is dan echter niet mogelijk om het examen ITIL Foundation af te leggen.

Intermediate modules

U kunt ook de ITIL intermediates volgen bij Contrapunt. Deze modules zijn onderverdeeld in de Capabilities modules (4 dagen) en de Lifecycle modules (3 dagen). Voor een exacte definitie van de 10 verschillende modules kunt u tercht op de site van APMG.

 

Deelnemers

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen speciale voorkennis of ervaring nodig

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de drie dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 6 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 500,- per dagdeel.

Er komen per deelnemer kosten bij voor de handouts van € 7,50 en boek van € 42,35

Het examen is bij deze prijs niet inbegrepen.

MicrosoftASL&BiSL