Geschiedenis

logo-kleurHet ontstaan en ontwikkeling van CONTRAPUNT Consultancy & Training in Amsterdam.

Contrapunt is een begrip in de muziek dat aangeeft dat verschillende onafhankelijke tonen of melodieen samen een harmonieus geheel vormen. Een mooie metafoor voor de aanwezige kennis voor het leveren van CONsultancy en TRAining vanaf 1 PUNT.

Vanuit een jarenlange ervaring met het verzorgen van technische en klantgerichte trainingen op het gebied van techniek is een trainingsaanbod ontstaan dat een unieke combinatie oplevert. Het verzorgen van trainingen op technisch gebied voor Operating Systems, Netwerken, Ontwikkeltools voor electronica. Ook voor applicaties zolas Office en Sharepoint, maar daarbij ook de organisatorische kant op het gebied van procesmatige aapak voor serviceverlenende bedrijven of afdelingen. Hierbij kunt u denken aan ITIL, ASL, BiSL en ISO 20000 certificeringen.

Ondanks het feit dat Contrapunt klein is gebleven is het productaanbod bijzonder gevarieerd te noemen door de brede expertise op bovenstaande gebieden. Verder is Contrapunt altijd zeer concurrerend in prijs door de afwezige hierarchie in de bedrijfsvoering. Daarmee heeft Contrapunt een uniek en prijstechnisch aanbod voor on-site trainingen ontwikkeld. Door een continue bijscholing en certificering kunt u altijd rekenen op een op hoog niveau staande cursus.

Speciaal voor medewerkers die werkzaam zijn in gebieden van presentatie en trainingen heeft Contrapunt korte modules ontwikkeld om daarop bijgeschoold of getraind te worden. Train-the-trainer sessies zijn dan ook een succesvolle tak van activiteiten geworden.

Contrapunt blijft zich uitbreiden op nieuwe ontwikkelingen zonder de intentie te hebben groot te worden. Hierdoor blijft zowel het aanbod als de prijs van CONTRAPUNT uniek in de ICT markt.

MicrosoftASL&BiSL