2016 SharePoint Content Management Basis

Deze SharePoint-training is bedoeld voor contentbeheerders, redacteuren, communicatiemedewerkers en (directie)secretaresses met weinig of geen technische achtergrond, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de inhoud van een contentmanagementsysteem gebaseerd op SharePoint 2016.

In deze klassikale SharePoint-training krijgt u 

de kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om een SharePoint 2016-omgeving te beheren op functioneel gebied.

De cursus bevat de volgende onderwerpen

  • het beheer van documenten
  • het beheer van afbeeldingen
  • werken met verschillende pagina’s
  • werken met lijsten en bibliotheken
  • wiki’s
  • aankondigingen

 Deze cursus bevat geen informatie over de technische aspecten van een SharePoint server.

Voorkennis

Om deze training met succes te volgen is een basiskennis van Microsoft Office essentieel.

Studiemateriaal

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van Nederlandstalig trainingsmateriaal, aangevuld met een uitstekend leerboek voor de Sharepoint 2016 omgeving “Handboek voor Sharepoint 2016”. In het trainingsmateriaal worden zowel de Nederlandse als de Engelse termen die in de schermen gebruikt worden gehanteerd.

Er wordt gebruik gemaakt van een cloudomgeving voor de oefeningen. Tijdens de cursus kan iedere cursist ook thuis gebruik maken van dezelfde leeromgeving.

Ook kan gekozen worden voor een local cloud waarbij eigen laptops kunnen worden gebruikt die een sessie openen op een in het cursuslokaal aanwezige SharePoint server.

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze 2 daagse module is ongeacht het aantal deelnemers €1800,- excl. BTW.  Er komen €45,-  per cursist  kosten bij voor het trainingsmateriaal en het cursusboek