ASL 2 foundation

De cursus ASL2 is een 2 daagse cursus voor iedereen die werkt met het beheer, ontwikkeling en onderhoud van applicaties. De cursus kan gebruikt worden voor het procesmatig werken met applicatieonderhoud en management. Deze cursus leidt eveneens op tot het examenniveau van ASL2 foundation. De cursus bestaat uit uitleg, behandeling en oefening met de 26 processen in 6 verschillende clusters op uitvoerend, sturend en richtinggevend niveau.

U kunt zelf aangeven welke cursusvorm u het prettigst vindt.  Op de laatste dag wordt ook aandacht besteed aan een proefexamen. De cursus kan gegeven worden in drie aaneengesloten dagen of bij voorbeeld op 6 middag/avonden op met u afgestemde dagen. 

Na deze cursus kunt u op eigen initiatief examen doen bij APMG in Huizen of EXIN in Utrecht. Het is ook mogelijk om bij u op locatie examen te doen. Hier zijn dan eventueel wel extra examinatorkosten aan verbonden.

Deelnemers

Het aantal deelnemers is door het groepsproces minimaal 4 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen speciale voorkennis of ervaring nodig

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de twee dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 4 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 500,- per dagdeel.

Er komen per deelnemer kosten bij voor de handouts van € 7,50 en boek van € 42,35

Het examen is bij deze prijs niet inbegrepen.