BiSL foundation

De cursus BiSL Foundation is een cursus van 2 dagen die uitstekend geschikt is voor alle  medewerkers in uw organisatie die te maken hebben met eindgebruikers van hard- en software of het functioneel beheer daarvan.

De cursus BiSL foundation kan u opleiden voor het BiSL Foundation examen, maar het is geen verplichting. De cursus is gericht op de klant van de ICT serviceverlening. Een belangrijk stuk is het functioneel beheer.

Er zal ingegaan worden op de 26 processen van BiSL die zijn geclusterd in 6 clusters op uitvoerend, sturend en richtinggevend niveau. De cursus wordt afgesloten met een proefexamen, waarna u zelf op een geschikte datum het echte examen kunt inplannen. Het examen moet u separaat inplannen en betalen bij bijvoorbeeld  EXIN in Utrecht. Het is ook mogelijk om bij u op locatie examen te doen. Hier zijn dan eventueel wel extra examinatorkosten aan verbonden.

 Deelnemers

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen speciale voorkennis of ervaring nodig

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 800,- per dag. Indien u de twee dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 4 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 500,- per dagdeel.

Er komen per deelnemer kosten bij voor de handouts en boek van € 50,-

Het examen is bij deze prijs niet inbegrepen.