SCRUM Scrum master

Professional scrum master

De cursus

In deze 2 daagse cursus leeert u alles om als een succesvolle Scrum master een SCRUM team te kunnen vertegenwoordigen en te fasciliteren. U leert met behulp van verschillende werkvormen te ervaren wat de werkzaamheden zijn van een Professional Scrum Master.

 

Het resultaat

Als scrum master bent u het aanspreekpunt voor zowel het SCRUM team maar ook

 voor de andere medewerk(st)ers in uw organisatie. Zeker in de beginfase  bent u de evangelist op het gebied van scrum voor het gehele bedrijf. Maar tegelijkertijd zult u het SCRUM team moeten ondersteunen in hun streven naar zelfwerkzaamheid. Hierbij kunnen zich allerlei problemen voordoen van de meest uiteenlopende aard. U bent hiervoor de meest aangewezen functionaris om dit op te lossen.

Examen

Na deze cursus bent u met enige extra zelfstudie in staat het officiele Professional Scrum Master examen succesvol af te leggen. Alhoewel het geen verplichting is raden wij u dit examen sterk aan om te weten te komen of u de meeste uitgangspunten hebt begrepen en kunt toepassen.

 Deelnemers

Het aantal deelnemers is door het groepsproces minimaal 4 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus een algemene SCRUM voorkennis of ervaring nodig.

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de twee dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 4 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 500,- per dagdeel.