Windows 10 – MD100

Startscherm

In deze driedaagse Windows 10 cursus (MD 100) leert u alle details voor het kunnen installeren, configureren en gebruiken van de meeste functies en mogelijkheden van Windows 10. De cursus leidt op voor het MD 100 examen dat optioneel gedaan kan worden bij de daarvoor bestemde exameninstituten. De cursus is een onderdeel van het nieuwe Microsoft Manage Modern Desktop programma dat gebruik maakt van YouTube filmpjes en het Azure cloud platform. 

 De cursus bestaat uit veel practische oefeningen die gedaan kunnen worden na een theoretische uitleg. Er wordt gebruik gemaakt van onder Hyper-V werkende virtuele machines.

Deze moeten op uw eigen laptops worden geinstalleerd. Ook kan gekozen worden voor het gebruiken van voor geinstalleerde machines in de cloud. Voor een exacte beschrijving van de cursusinhoud klikt u hier. De cursus kan indien gewenst ook gecomprimeerd of aangepast worden gegeven voor alleen die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat.

Deelnemers

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus een algemene PC voorkennis of ervaring nodig.

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt.

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de drie dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 6 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 600,- per dagdeel.