Windows 10 – MD101

Startscherm

In deze vijfdaagse Windows 10 cursus (MD101) leert u alle details voor het kunnen beheren, configureren en administreren van Windows 10 desktops in de Enterprise. De cursus is onderdeel van de Modern Desktop cursussen met een moderne aanpak d.m.v. YouTube filmpjes, werken in de Azure cloud, etc. De cursus leidt op voor het MD-101 examen dat optioneel gedaan kan worden bij de daarvoor bestemde exameninstituten

De cursus bestaat uit veel practische oefeningen die gedaan kunnen worden na een theoretische uitleg. Er wordt gebruik gemaakt van onder Hyper-V werkende virtuele machines. Deze moeten op uw eigen laptops worden geinstalleerd. Ook kan gekozen worden voor het gebruiken van voorgeinstalleerde machines in de cloud. Voor een exacte beschrijving van de curusinhoud klikt u hier. De cursus kan indien gewenst ook gecomprimeerd of aangepast worden gegeven voor alleen die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat.

Deelnemers

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus een voorkennis of ervaring nodig van Windows 10 installatie en configuratie en enig begrip van Windows 2016 Server Active Directory.

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt.

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de drie dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 6 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 600,- per dagdeel.