Over ons

Contrapunt is een klein bedrijf  dat 31 jaar geleden werd opgericht door Pim Kuyper.

Pim Kuyper komt oorspronkelijk uit de electronicawereld. Jarenlang verzorgde hij trainingen op het gebied van customer trainingen voor ziekenhuizen in de Benelux op gebied van Klinisch Chemische  apparatuur. Later breidde hij zijn kennis uit op gebied van Echografie, CT scanners en MRI apparatuur. Ook verzorgt hij nog steeds trainingen op gebied van CAE – d.w.z. ontwerptools voor het ontwikkelen van chips en printplaten in de electronische industrie.

 

Aanvankelijk verzorgde hij alleen UNIX en Linux trainingen, maar later ook Microsoft en andere disiplines. Inmiddels kan Contrapunt bouwen op een enorme reeks successen op het gebied van training en ondersteuning. Zie hiervoor de aparte referentielijst.  Voor een groot aantal bedrijven, varierend van overheidsbedrijven tot kleine MKB vestigingen zijn cursussen ontwikkeld en gegeven. Niet alleen op technisch gebied zoals Operating Systems, netwerken, verbindingen en applicaties, maar ook op procesmatige werkwijzen zoals ITIL, ASL2, BiSL, ISO 20000. Verder heeft Pim Kuyper zich gespecialiseerd in het geven van skills en vaardigheden voor trainers en service desks. Voor dit doel zijn cursussen ontwikkeld zoals Train the Trainer, Presentatietechnieken, Softskills, Communicatietrainingen en Customer friendly Servicing voor Service  Desks.

Contrapunt heeft geen ambitie om groter te worden, integendeel, het directe contact met de trainer staat hoog in het vaandel. U spreekt ook altijd direct met de trainer en maakt met hem de afspraken. Om de kwaliteit te waarborgen zal de training dan ook meestal door Pim Kuyper worden uitgevoerd. In het geval dat er andere disciplines nodig zijn of dat er meer inzet wordt gewenst dan 1 trainer zullen in overleg andere trainers worden ingezet. Met al deze trainers is door de jarenlange samenwerking een zelfde kwaliteitsniveau en prijs gegarandeerd.