SCRUM Basis

scrum-process

 

 

De cursus

In deze 2 daagse cursus leert u de basisprincipes van SCRUM en zelfwerkende teams. Niet alleen de theorie maar ook de praktijk komt ruim aan de orde in deze cursus.

Teamervaring

Omdat het hier gaat om een teamervaring wordt deze cursus uitsluitend gegeven met een minimale bezetting van 4 cursisten. Het maximum aantal deelnemers is overigens 12.

Wat leert u?

U leert in theorie alle beginselen van SCRUM en Agile principes. De werkvorm voor deze cursus is enorm interactief. Dat betekent dat u al snel aan het werk bent om zelf de SCRUM activiteiten te ervaren. Via simulaties, rollenspellen, vragenlijsten, en cases zult u vertrouwd raken met de verschillende constructies, evenementen en werkzaamheden.

Hoe verder?

Een belangrijk aspect van deze cursus is het zich realiseren van een andere manier van werken ten opzichte van het – jaren ervaren – hierarchische systeem. Ook de andere manier van leiding geven aan een team is een bijna revolutionaire ervaring

Deelnemers

Het aantal deelnemers is door het groepsproces minimaal 4 en maximaal 12 cursisten.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen speciale voorkennis of ervaring nodig

Locatie

Bij u op het werk of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van onze standaardlocatie in Amsterdam

Prijs

De prijs voor deze module is ongeacht het aantal deelnemers € 900,- per dag. Indien u de twee dagen wilt opsplitsen in bijvoorbeeld 4 middagen of avonden dan geldt een tarief van € 500,- per dagdeel.